RepairLokaal Ouder & Kind

Repair Cafe

RepairLokaal Ouder & Kind

Bandenplakken in het RepairLokaal Ouder & Kind Bilthoven
10 nov. 2018 van 12.00 – 15.00 uur

Altijd al eens iets met je handen willen doen? Wil je op een andere manier met je kind communiceren? Wil je hem of haar ook iets leren? Ben je niet van zomaar opgeven en de professional inschakelen?

Deze keer gaan geven we een ‘cursus’ bandenplakken. Kom langs met je fiets met lekke band en ga aan de slag met je kind om hem/ haar te leren dit zelf te doen. En omdat we dit in een andere omgeving doen met andere ouders en kinderen en onder begeleiding van ervaringsdeskundige ouders, gaat het deze keer wel lukken. Heb je geen fiets met een lekke band, maar toch behoefte aan deze cursus voor je kind? Wij zorgen voor lekke banden, plaksetjes en wellicht een oude fiets met platte banden.

Kom op zaterdag 10 november tussen 12.00 en 15.00 uur langs bij WVT en volg de bordjes. Een leerzame ervaring voor ouder en kind.

Het Repaircafé is die dag ook open van 11.00 – 15.00 uur.
Locatie van RepairLokaal en Repaircafé : vvso WVT, Talinglaan 10, Bilthoven

Jullie zijn van harte welkom!

Over RepairLokaal ouder & Kind
Vind je het leuk om samen met je kind apparaten, speelgoed, de fiets, kleding of de computer te repareren? Het idee hierachter is dat je op zo'n moment op een andere manier met je kind communiceert (en vv), zodat er een ander soort gesprek dan normaal ontstaat. Samen iets concreets bereiken geeft een goed gevoel. Het is dus de bedoeling dat je als ouder samen met je kind gaat 'klussen'. We zorgen uiteraard voor gereedschappen en begeleiding.  RepairLokaal Ouder en Kind wordt één keer in de maand georganiseerd: 10 nov en 8 dec. 2018.

We sluiten aan bij het bestaande Repaircafé van welzijnsorganisatie WVT Bilthoven. Echter hebben we onze eigen werkruimte als wel extra begeleiding voor de ouders en kinderen. Hiervoor zijn wij ook nog op zoek naar ‘handige handen", vrijwilligers die ons willen helpen bij het adviseren van ouders en kinderen tijdens het repareren en indien nodig ook hulp bieden bij de reparatie. Ben je geïnteresseerd? Laat het weten via debilt@ouderslokaal.nl en we nemen contact met je op