Professionals

group

CJG De Bilt: informatie voor professionals

Als professional vind je hier nieuws en informatie over onder meer het CJG De Bilt, Netwerk 12- en 12+, de meldcode, coördinatie van zorg en de Verwijsindex. 
Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar: info@cjgdebilt.nl

 

Enkele belangrijke en handige documenten: 

Download het stappenplan: Werken met een meldcode
Download de informatie over de: Verwijsindex
Download het overzicht: Coördinatie van zorg

Netwerkcafé

Het netwerkcafé is bedoeld voor professionals die werken met jeugdigen en gezinnen in gemeente De Bilt. Elk netwerkcafé wordt er een inhoudelijk thema besproken en is er ruimte elkaar te ont­moeten. Ideeën of suggesties? Mail naar info@cjgdebilt.nl

Informatiemappen CJG met aanbod zorgaanbieders uit de regio

Op het Centrum Jeugd en Gezin De Bilt staan informatiemappen voor ouders, kinderen en jongeren. 
In deze mappen zitten allerlei flyers, folders en visitekaartjes om lezers te informeren over het (zorg)aanbod; praktijken, organisaties en activiteiten in regio De Bilt.

Graag zouden wij een zo compleet mogelijk beeld willen geven van zorgaanbieders in de regio. Mocht u als professional interesse hebben om flyers of visitekaartjes vertegenwoordigd te hebben in deze mappen, stuur dan een e-mail naar info@cjgdebilt.nl

Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle professionals en vrij gevestigden persoonlijk te ontvangen. Wel organiseren wij een aantal keer per jaar een netwerkcafé voor alle professionals uit de omgeving. Houd de website goed in de gaten!

 

 

    Hulp nodig of vragen?