Wie zijn wij?

fam

Het Centrum voor Jeugd en Gezin De Bilt

Binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) werken goed opgeleide SKJ geregistreerde jeugdmedewerkers. Zij kunnen u adviseren en ondersteuning bieden bij opvoedvragen of andere problemen in uw gezinssituatie.

Het CJG is ook de plek waar u terecht kunt voor informatie en/of het aanvragen van individuele voorzieningen en beschikkingen. Wij hebben goed contact met onder andere disciplines zoals huisartsen, kinderopvang, scholen en welzijnsorganisaties. Het  CJG De Bilt is sinds 1 januari 2021 onderdeel van MENS De Bilt. Door dit uitgebreide netwerk hoeft u zelf niet meer te zoeken bij welke organisatie u moet zijn. 

Het CJG is er voor iedereen, u heeft geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.

Voor wie?

Voor ouders, kinderen en jongeren tot 18 jaar die ingeschreven staan in gemeente De Bilt, en voor professionals die werken met de voorgenoemde doelgroepen. Let op: onder gemeente De Bilt vallen ook Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Groenekan en Westbroek)

Wat?

Met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Van bedplassen tot grensoverschrijdend gedrag en van faalangst tot (vecht)scheidingen, geen vraag is te groot of te klein!

Waar?

Bij Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) De Bilt via 030-229 50 50 (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00u) of info@cjgdebilt.nl.

Wanneer niet? 

  • Bij 18 jaar of ouder: Neem contact op met het Sociaal Team via 030-7271557 (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00u) of via  sociaalteam@mensdebilt.nl.
  • Bij crisissituaties: Direct gevaar? Bel het alarmnummer 112. Bij twijfel over veiligheid bel Veilig Thuis (0800-2000).

Klik hier voor meer informatie over

Hulp nodig of vragen?