Wie zijn wij?

fam

Het Centrum voor Jeugd en Gezin De Bilt

Binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werkers, jongerenwerkers, ambulant begeleiders, thuisbegeleiders en school-CJG'ers om u te adviseren en de ondersteuning te geven die u nodig heeft. Sinds 1 januari 2015 is het CJG de Bilt ook de plek waar u terecht kunt voor informatie en/of het aanvragen van individuele voorzieningen en beschikkingen. Ook hebben wij goed contact met onder andere huisartsen, kinderopvang, scholen en welzijnsorganisaties zoals Stichting MENS. Door dit uitgebreide netwerk hoeft u zelf niet meer te zoeken bij welke organisatie u moet zijn. Het CJG is namelijk dé ingang voor al uw vragen.

Het CJG is er voor iedereen, u heeft geen verwijzing nodig en de hulp is gratis. 

Voor wie?

Voor ouders, kinderen en jongeren tot 18 jaar die ingeschreven staan in gemeente De Bilt, en voor professionals die werken met de voorgenoemde doelgroepen. Let op: onder gemeente De Bilt vallen ook Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Groenekan en Westbroek)

Wat?

Met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Van bedplassen tot grensoverschrijdend gedrag en van faalangst tot (vecht)scheidingen, geen vraag is te groot of te klein!

Waar?

Bij Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) De Bilt via 030-229 50 50 (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00u) of info@cjgdebilt.nl.

Wanneer niet? 

  • Bij 18 jaar of ouder: Neem contact op met het Sociaal Team via 030-2721557 (op werkdagen tussen 09.00 en 12.00u) of via  sociaalteam@mensdebilt.nl.
  • Bij crisissituaties: Direct gevaar? Bel het alarmnummer 112. Bij twijfel over veiligheid bel Veilig Thuis (0800-2000).

 

Klik hier voor meer informatie over:

Hulp nodig of vragen?