Workshop Positief Opvoeden

Wees lief voor je lichaam

“Kinderen doen het beter als zij zich beter voelen”

We doen allemaal ons best om onze kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Tegelijkertijd is het soms best lastig. Dit is niet gek want we hebben er geen opleiding voor gedaan, ieder kind is weer anders en vaak heeft je partner ook weer andere ideeën. Daarom is het heel normaal dat je af en toe worstelt hoe je het beste om kunt gaan met ruzie, gezeur, scherm strijd en niet luisterende kinderen.

Wil je leren hoe je op een positieve manier om kunt gaan met dit soort lastige momenten? Dan is deze opvoed workshop echt iets voor jou.

Door op een positieve manier je kinderen op te opvoeden zullen zij zich bemoedigd voelen en meer leren handelen vanuit een intrinsieke motivatie. Hierdoor voelen zowel ouders als kind zich respectvol behandelt, met als gevolg dat je samen tot oplossingen komt, zonder te  straffen of belonen. Respect en bemoediging werken namelijk veel beter! Tijdens deze interactieve workshop laat ik je zien én ervaren hoe je dat aanpakt. Je zult zien dat het in huis direct een stuk gezelliger wordt!

Ouders voor Ouders

De workshop wordt begeleid door Valerie Ritchie. Zij is moeder van drie kinderen (2007, 2009, 2012) en is psycholoog, Internationaal PCI Opvoed Coach, Positive Discipline Trainer en Expat Expert. Vanuit haar praktijk geeft zij workshops, trainingen en 1:1 coaching (online en in Zeist e.o.) om nieuwe technieken te leren die ouders helpen om meer harmonie en verbinding in het gezin te krijgen en om te kunnen gaan met alledaagse uitdagingen. Haar doel is om ouders te helpen de ouder te zijn die zij willen zijn, zodat kinderen kunnen bloeien en ouders met vertrouwen en plezier kunnen opvoeden.

Deelname en aanmelden

De workshop is voor ouders/verzorgers van kinderen in de basisschool leeftijd.
Deelname is gratis na aanmelding. Klik hier om je aan te melden. Voor meer informatie kan je mailen naar: debilt@ouderslokaal.nl