Vrijwilligers Mama Lokaal Bilthoven gezocht

Mama Lokaal 2

Vrijwilligers Mama Lokaal Bilthoven gezocht
 

Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en wil een positieve opvoedomgeving creëren door ouders te verbinden en te inspireren. Tevens wil Ouders Lokaal gezinnen versterken door ouders met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het grootbrengen van kinderen nog leuker maken door elkaar te inspireren en te ondersteunen, zodat we elkaar kunnen versterken en kunnen ontplooien/groeien. Ons doel:

  • Ouders informeren, inspireren en ondersteunen bij opvoedingsvragen
  • Ouders/gezinnen versterken
  • Opvoedingsklimaat verbeteren
  • Netwerk van het gezin uitbreiden

 

Vrijwilliger Coördinator Mama Lokaal

Ontmoeten, informeren, inspireren en verbinden…. dát zijn de leuke activiteiten waar jij als vrijwilliger een steentje aan kunt bijdragen. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers mag je (aanstaande) ouders op een laagdrempelige en gezellige manier op weg helpen door elkaar te informeren, te inspireren en ervaringen uit te wisselen tijdens het Mama Lokaal.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om Mama Lokaal Bilthoven te coördineren (op te zetten). Dit doe je met z’n tweeën, gewoon, omdat dat veel leuker is. Daarnaast krijg je de steun van Bibliotheek Idea Bilthoven. Mama Lokaal Bilthoven zal op de woensdagochtend plaatsvinden van 10.00 tot 11.30 uur. Je bent dan aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Als coördinator kun je goed zelfstandig werken, ben je integer en enthousiast en krijg je energie van anderen helpen. Verder denk je mee over de activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal en organiseer je deze in samenwerking met (en steun van) de projectcoördinator van Ouders Lokaal. Uiteraard kunnen je kind(eren) mee!

 

Ons Aanbod

Ouders Lokaal biedt je een uitdagende plek waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid geniet. Uiteraard krijg je ook de begeleiding die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen. Je wordt verwelkomd in een enthousiast team van vrijwilligers van Ouders Lokaal.

 

Heb je interesse? Dan zien wij jouw reactie met een gerichte motivatie graag tegemoet. Deze kun je mailen naar: debilt@ouderslokaal.nl.