Scheidingsspreekuur

Scheiden

Het Centrum voor Jeugd en Gezin De Bilt is er voor kleine en grote vragen. Naast de toegang tot hulpverlening kun je bij ons ook terecht voor vragen en advies rondom scheiding, tijdens het scheidingsspreekuur. Elke maandag in de even weken van 09.00-11.00 uur bij MENS, Molenkamp 60 De Bilt. Het spreekuur wordt gehouden door een consulent van het CJG en een jurist. Het spreekuur is gratis. Het maakt niet uit of je gehuwd bent, een geregistreerd partnerschap hebt of samenwoont. Ook je kinderen kunnen langskomen om vragen te stellen of te praten over wat hen bezighoudt.

Welke vragen kun je (bijvoorbeeld) stellen?

  • Wat vertel ik de kinderen wel of niet?
  • Wat zijn de financiële of juridische gevolgen van een scheiding?
  • Hoe steun ik mijn kinderen?

Waar vind ik zelf emotionele ondersteuning?

Het maakt niet uit of je gehuwd bent, een geregistreerd partnerschap hebt of samenwoont. Ook je kinderen kunnen langskomen om vragen te stellen of te praten over wat hen bezighoudt.

Je kunt je vragen anoniem voorleggen. Het spreekuur is gratis.

Kun je niet naar het spreekuur komen? Je kunt ook bellen met (030) 2295050 en je vraag voorleggen. Of stuur een mail naar info@cjgdebilt.nl met een terugbelverzoek. Je wordt dan op maandag tussen 09.00 en 11.00 uur teruggebeld door de (scheidings-)consulent van dienst.