PR-vrijwilliger gezocht voor Ouders Lokaal De Bilt

heart

Het platform Ouders Lokaal brengt ouders en opvoeders met elkaar in contact via leuke activiteiten zoals workshops, koffieochtenden en activiteiten voor kinderen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Op deze manier ontstaat er informele sociale steun rondom gezinnen. Opvoeden is namelijk niet alleen een verantwoordelijkheid van individuele gezinnen. Ook de buurt, school, sport en andere ouders kunnen een belangrijke rol spelen. Dit wordt ook wel de 'pedagogische civil society' genoemd. De missie van Ouders Lokaal is dan ook om een positieve opvoedomgeving te creëren door ouders te verbinden en te inspireren.

Ouders Lokaal is actief in de gemeenten De Ronde Venen, Montfoort, Stichtse Vecht en De Bilt. In De Bilt bestaat Ouders Lokaal uit een team van 1 coördinator en 10 vrijwilligers. Alle teamleden zijn zelf ook ouder. De een heeft pubers, de ander jonge kinderen, maar allemaal zijn ze enthousiast over Ouders Lokaal en de activiteiten die er worden georganiseerd.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders die zich willen inzetten voor andere ouders (en kinderen). Dit kan op heel veel manieren binnen Ouders Lokaal! Specifiek zijn we nu op zoek naar iemand die kan ondersteunen bij het promoten van onze organisatie en activiteiten. Als vrijwilliger PR en communicatie verzorg je bijvoorbeeld persberichten, websites, social media, etc.

We hebben elke maand een overleg en tussendoor zal je regelmatig afstemmen met de coördinator. De investering zal op ong. 3 – 4 uur per week neerkomen.

Lijkt je dit wat? Of heb je niet veel affiniteit met PR en communicatie, maar wil je op een andere manier betrokken zijn bij Ouders Lokaal? Stuur dan een berichtje naar debilt@ouderslokaal.nl. We horen graag van je!