Inspiratieworkshop ‘Ont-moeten’

Workshop ontmoeten

Moet jij ook zoveel?  Stel je vaak onrealistische eisen aan jezelf?  Lijkt alles even belangrijk voor je? Bijvoorbeeld: je ‘moet’ alle aandacht hebben voor je kind(eren), je ‘mag’ geen fouten maken op je werk en die opdracht ‘moet’ vandaag nog af, je huis ‘moet’ spic-en- span zijn, je ‘moet’ een stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van je kind(eren) bieden en je ‘moet’ een begripvolle partner zijn, etc. etc.

Ouders Lokaal De Bilt organiseert op maandag 23 september voor ouders die minder willen moeten een avond ‘ont-moeten’. Wij zullen je inspireren meer ruimte en rust in je leven te creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten van je gezin en meer tijd hebt voor ontspanning. 

Tijdens deze workshop nemen we de ‘moetjes’ onder de loep en krijg je een simpele manier aangereikt om prioriteiten te kunnen stellen. 

  • Leer op een simpele manier prioriteiten te stellen 
  • Ontdek welke ‘moetjes’ je ervaart en hoe je deze om kunt zetten. 
  • Laat je inspireren door handige en creatieve ideeën van andere ouders, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met praktische en effectieve tips die passen bij jouw gezinssituatie.
  • Ontmoet andere ouders uit jouw gemeente en deel je ervaringen.

Deelname en aanmelden

Deelname aan deze inspiratieworkshop is gratis (alleen na aanmelding). Je kunt je via de website debilt.ouderslokaal.nl aanmelden. Hier vind je ook meer informatie. De workshop vindt plaats op maandag 23 september van 20:00-22:00 uur. Locatie: Het Lichtruim, hal Wereldwijs, Planetenplein 2, Bilthoven.

Wat is Ouders Lokaal?

We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Ervaringen delen en Inspiratie bij al die uitdagingen is dan ook best fijn en handig.

Ouders Lokaal erkent dit en is erop gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft o.a. als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Ouders Lokaal hoopt dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente De Bilt.

Help je mee?

Ouders Lokaal is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende activiteiten binnen Ouders Lokaal. Mail info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent en/of voor meer informatie. Ook ideeën zijn welkom!